Kraken

I samband med att handeln med kryptovalutor ökade, ökade även antalet bedrägerier och blufföretag. Många företag målar upp en falsk bild om hur du kommer bli rik för att sedan inte låta dig göra uttag utan att betala tusentals dollar. Men det finns även seriösa företag och Kraken är ett av dem.

Det som gör Kraken så säkert är alla säkerhetsåtgärder som säkra betalningsmetoder, licenser, kryptering med mera. Kraken riktar sig mot alla som vill handla med kryptovalutor. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, privatperson eller erfaren mäklare. Alla som har ett intresse kan enkelt använda Kraken för att få sin portfölj att växa.

Det som gör Kraken överlägsen är alla de fördelar som plattformen erbjuder. Då tjänsten även är väldigt pålitlig behöver du inte oroa dig för att bli lurad. De erbjuder en sanningsenlig introduktion till kryptomarknaden och berättar om alla risker som medföljer denna typ av investering, såväl som alla fördelar och nackdelar.

Vanliga frågor om Kraken

Hur länge har Kraken funnits?

Kraken startades 2011 av amerikanen Jesse Powel och är idag en av jättarna inom Bitcoinhandel. Bor du i USA så är Kraken ett av få företag som har alla nödvändiga licenser för att kunna erbjuda sina tjänster i alla delstater. Idag har de även tusentals medlemmar i Sverige.

Var håller Kraken till?

Kraken har sitt huvudkontor i San Fransisco, USA. Krakens officiella namn är Payward Inc, men de kallas för Kraken inom finansvärlden. San Fransisco är idag hem för många stora IT-företag så det är inte så konstigt att ett innovativt och kryptobaserat företag har valt att lägga sitt huvudkontor där.

Är Kraken en säker plattform?

En av fördelarna med Kraken är att företaget regleras av flera olika myndigheter. Då de även ligger i USA så krävs det en hel del licenser och säkerhetsåtgärder för att de skall få erbjuda sina tjänster. Kraken använder samma typ av kryptering som bankerna har, plus en hel del andra säkerhetsåtgärder.

Hur nöjd är du med ditt besök?
0 / 5 0