Binance

Binance är en online handelsplattform där användare kan köpa och sälja kryptovalutor som exempelvis Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Ripple (XRP). En digital plånbok är integrerat med Binance, vilket innebär att kryptobörsen erbjuder en allt-i-ett lösning för handel med kryptovalutor. Man kan även växla från en valuta till en annan via Binance.

Plattformen etablerades så sent som juli år 2017, och har sedan dess upplevt otrolig framgång på kryptomarknaden – till stor del tack vare den långt förenklade köpprocessen av kryptovalutor. Binance är idag den största plattformen för kryptotransaktioner med över 13 miljoner registrerade användare. Det innebär enorm flexibilitet vid transaktioner via plattformen, samt det allra senaste inom säkerhet.

Binance utgör ett säkert alternativ för kryptotransaktioner, kryptoinvesteringar och dylikt. Detta eftersom inloggning på Binance kräver tvåfaktorsautentisering, vilket innebär att ingen kan komma åt ens konto utan att även ha tillgång till ens privata enheter som exempelvis ens smartphone. Man löper dessutom inte risken att man glömmer bort detaljerna till sin kryptoplånbok med Binance.

Vanliga frågor om Binance

Går det att köpa Dogecoin via Binance?

Dogecoin är en kryptovaluta som blivit riktigt populär på senare tid, till stor del tack vare valutans tema och uppmärksamhet från den kontroversiella och excentriska entreprenören Elon Musk. Det går idag att köpa Dogecoin via Binance, och denna metod utgör dessutom ett av de enklare sätten att köpa Dogecoin på.

Vilka avgifter måste man betala på Binance?

Det finns en del avgifter att ha i åtanke vid handel på Binance. Den mest förekommande är tradingavgiften som ligger på 0,1% – lägst på marknaden just nu. Det innebär att för varje transaktion som sker via Binance tar plattformen en andel på 0,1%.

Är Binance säkert?

År 2019 stals bitcoin till ett värde över 40 miljoner dollar från plattformen av hackare, men sedan dess har säkerheten förbättrats. De drabbade fick en full återbetalning från Binance. Binance är idag den ledande plattformen för handel med kryptovalutor och säkerheten har därför uppgraderats en hel del för att kunna hantera den höga volymen.

Hur nöjd är du med ditt besök?
0 / 5 0